Despre noi

Scurta descriere a Biroului Certisso.
 
image Dispunand de un colectiv de auditori cu experienta in peste 37 de tari, suntem specializati in certificarea a numeroase industrii si standarde internationale precum ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 13485.

image Cu o prezenta de peste 12 ani in Romania si Republica Moldova, Biroul Certisso este un organism de certificare si formare acreditat, specializat in certificarea sistemelor de management si a produselor/serviciilor, in conformitate cu standardele internationale si programele de formare relevante pentru aceste standarde. Expertiza, experienta, fiabilitatea si recunoasterea globala a certificatelor emise de Biroul Certisso i-au fondat prezenta internationala.

image Biroul Certisso se adreseaza tuturor tipurilor de companii si organizatii care opereaza pe piata din Romania, Republica Moldova dar si international, care doresc sa faca fata cerintelor moderne in probleme de management, in relatie cu diverse standarde.
Biroul Certisso abordeaza fiecare client ca partener de afaceri, recunoscand ca fiecare organizatie isi urmeaza propria evolutie dinamica prin peisajul pietei globale. Viziunea Certisso este de a adauga valoare fluxului de lucru al organizatiilor, de a le stimula procesele distinctive si de a le ajuta sa se dezvolte.