Politica de confidentialitate

 

General:

Suntem dedicati in a a oferi instrumente si informatii pentru a va gestiona si proteja confidentialitatea online. Am dezvoltat aceasta politica de confidentialitate pentru a va informa despre ce informatii colecteaza acest site web, cine poate primi acele informatii, ce putem face cu informatiile si cat timp le pastram. Desi am facut toate eforturile pentru a face aceasta politica cat mai clara posibil, daca aveti intrebari suplimentare despre aceasta, nu ezitati sa ne contactati.
 

Informatiile tale:

Nu vom oferi nicio informatie pe care o trimiteti pe site-ul nostru catre terti, cu exceptia unei solicitari a unei agentii de aplicare a legii. Sub nicio forma numele, e-mailul, numarul de telefon sau adresa dvs. nu vor fi vindute sau date catre alte parti. Niciodata nu vom vinde, inchiria sau inchiria in mod intentionat niciuna dintre informatiile dvs. sau ale companiei dvs. de identificare personala unei terte parti.
 

Informatiile colectate:

Informatiile dumneavoastra personale sunt colectate numai prin formularele noastre de contact. Acest site web nu are in prezent aplicatii sau programe care sa culeaga informatii de pe computerul dumneavoastra fara consimtamintul dumneavoastra. Utilizatorilor li se cere sa ne furnizeze informatii de contact (de exemplu, numele si adresa dvs. de e-mail) si informatii demografice (de exemplu, codul dvs. postal). Anumite informatii, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, sunt colectate pentru a va verifica identitatea si pentru a fi utilizate in evidentele noastre. Informatiile colectate pe acest site web sunt pastrate in evidentele noastre doar atita timp cit este necesar pentru a furniza serviciile solicitate clientilor nostri.
 

Informare:

Daca doriti informatii suplimentare despre aceasta plotica, nu ezitati sa ne contactati.